mandag 24. august 2009

Epleslang! STM#16

Ettersom jeg fant ut at det var en evighet siden jeg har levert noe til STM, så satte jeg meg ned å hørte på Knutsen og Ludvigsens "God morgen Norge" for inspirasjon - og den vekket inspirasjon og godt humør - til tross for regn :)
Så her er mitt bidrag - Lillemann på epleslang :)

torsdag 20. august 2009

Sommeren vår - i bilder!
























































Dette kommer vel gjerne litt på siden av scrappingen, men siden det har vært uhyre lite scrapping i sommer så må dere få se litt på hva vi har bedrevet! :)

Vi reiste til danmark i slutten av juni, for å få kontroll på de siste bryllupsforberedelsene! Og vi fikk noen herlige dager i nydelig vær! Lillemann kosa seg med å bade i bassenget sitt, og vi voksne slengte oss i solstolene!:)

11.07 var den store dagen, da vi ga hverandre vårt ja! Og dagen forløp helt perfekt - nøyaktig som planlagt. Heldigvis :)
Så reiste vi videre på sommerhusferie i Ebeltoft, hvor vi tilbringte en uke med Djurs, Legoland og ikke minst - slappe av litt, før turen gikk hjem!


Etter vi kom hjem har jeg fått begynne å merke hva det vil si å vente baby igjen..formen har vært elendig, og mannen har vært på havet! Nå ser det litt lysere ut, etter at han kom hjem og minken er begynt i barnehagen :)
(Bildene begynner nederst altså :P)